.... keď si technika vyberie dovolenku ..

07.01.2014 00:00

Posledné mesiace uplynulého roku boli náročné, predovšetkým po pracovnej stránke. Samozrejme sa vyžadovalo maximálne pracovné nasadenie, nadčasy a prípadné zlyhanie zdravia bolo neprípustné. Očakávať slová pochvaly a uznania však bolo márne. A tak som sa nesmierne tešila na zaslúžené 2 týždňe voľna.  

Prípravy na vianočné sviatky sa mohli začať a aktívne sa ich zúčasťňoval aj Brixi, napr. vyštekávaním vysávača, kradnutím prachovky, motaním sa popod nohy pri zdobení stromčeka alebo aj privítaním vianočného kapra.

Vybaľovanie darčekov - Brixi dostal zopár praktických vecí a jednu hračku - veveričku, ktorá v priebehu 20 minút prišla o obe uši a nohy.

 

Nakoľko si na Štedrý deň vzal voľno aj náš router, celé sviatky sme sa venovali len návštevám a stretnutiam s rodinou, hraním kariet, čítaním kníh a prípadne pozeraním TV (a preto je aktualizácia stránky až teraz ;-) ). Počasie bolo hnusné, prechádzky sme však vďaka Briximu museli absolvovať a dúfali sme, že sa aspoň na Silvestra budeme guľovať a stavať snehuliaka. Naša chalupa opäť raz zažila veľkú veselú spoločnosť - veľa detí, mládeže a ich rodičov. Len ten sneh nám chýbal.

Jazero Izra - ešte zamrznuté - 31.12.

na hladine

 

Silvester 2013 - so snehom by to bolo ono

o chvíľu končí rok 2013 - verme, že ten ďalší bude pozitívnejší

 

a Brixi si užíval pozornosť, ktorá sa mu od toľkých detí ušla

 

Na záver chcem ešte (dodatočne) všetkým popriať v novom roku hlavne veľa, veľa zdravia, spokojnosti, radosti z toho, čo máme - zo súdržnej rodiny, dobrých priateľov a verných psích spoločníkov.